Reference

Svetila Svetek je podjetje, ki izdeluje svetilke, ki so zelo primerne za ustvarjanje prijetnega občutka v naših domovih. Ker svetilke naredimo sami, jih prilagodimo vsakemu ambientu in tako ustvarimo ambientalno svetlobo, ki daje prostoru svojevrsten pečat. Nekaj primerov si lahko ogledate na sledečih posnetkih:

Regulacija svetlobe po želji uporabnika

Da svetila podjetja Svetila Svetek niso samo za individualne hiše potrjujejo številni, med njimi naj omenimo samo nekatere:

Kapela Škocjan

Hotel Welnes Park Laško

Trgovina Tuš

Svetila podjetja Svetila Svetek so prav tako zelo uporabna tudi tam, kjer rabimo zagotoviti primerno svetlobo v večjih objektih, kot so skladišča, hale, trgovine itd. Lep primer so naša svetila v trgovini TUŠ.

Proizvodni prostori Pimso Urbanč d.o.o.

Narodna galerija

Lekarna Kosobrin Grosuplje

Transport Finec d.o.o.

Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica

Tiskarna Čakš

Kuhinja/jedilnica

Osvetlitev mostu pri cerkvi Št.Jurij

Kozolec

Današnji trend življenja sledi k nenehnemu strmenju za izboljšavami in napredkom. Podjetje Svetila Svetek sledi temu trendu, zato smo in bomo vlagali veliko energije in časa v izboljšave. Da se udeležujemo raznih sejmov in seminarjev ni skrivnost. Smo pa tudi sami že organizirali seminar v baru pr`Mrtinet na temo >> regulacija Tridonic<<, ki je bil na naše veliko veselje dobro obiskan.

Kontakt Svetila Svetek

Obrazec s katerim vzpostavite eMail kontakt

Email
Subject
Message
Sporočilo je bilo uspešno poslano!
Zaznane so bile napake v vaših podatkih, prosimo, da jih ponovno preverite!